Kestävä kehitys
Circle Image

NORDICSin KESTÄVÄ KEHITYS

KESTÄVÄN KEHITYKSEN RAKENTAMINEN LIIKETOIMINNASSA

Joko omassa toiminnassamme tai syvällä toimitusketjussa, kestävä kehitys on voimakkaasti esillä, koska me haluamme luoda kasvua, josta voimme olla ylpeitä.

Globaalit uhat — ilmastomuutokset ja resurssien niukkuus — koskee meitä kaikkia. Kuten sinäkin, me haluamme auttaa terveellisen ja menestyvän planeetan rakentamisessa.

Mutta ensiksi meidän on luotava kestävän kehityksen liiketoiminta. Me sijoitamme uusiutuvaan energiaan, parannamme toimitusketjujamme ja puhumme ilmastomuutoksista. Ja pyrimme varmistamaan, että ihmiset, joihin me luotamme — pienviljelijöistä toimittajiin — hyötyvät liiketoimintamme kasvusta. Koska jokainen on ansainnut kestävän tulevaisuuden.

MITTAAMME VAIKUTUKSIAMME & ASETAMME PITKÄN AIKAVÄLIN TAVOITTEITA

Pyrimme parantamaan liiketoimintamme vaikutusta ympäristölle ja sosiaalisia vaikutuksia yhteisöille, joihin me kuulumme.

Se voidaan saavuttaa uusiutuvalla energialla. Eli me varmistamme, että me saamme parhaat ainesosat parhailta toimittajilta — toimittajilta, jotka huolehtivat viljelemästään maasta ja jotka kunnioittavat kaikkien oikeuksia. Auttamalla viljelijöitä pois köyhyydestä ja kunnioittamalla luonnonlähteitä me yritämme vaikuttaa kehitykseen.

Globaali kestävyys

See Our Global Sustainability Plan


The Mesquite Creek wind farm in Lamesa, Texas, generates energy equivalent to 100% of Mars’ electricity needs in the U.S.


Cookie Settings