Mars Petcare
Circle Image

MARS PETCARE

A BETTER WORLD FOR PETS

Olemme maailman johtava lemmikkien hoidon alalla ja autamme miljoonia lemmikkieläimiä tarjoamalla laadukasta ravintoa ja hoitoa, kehittämällä lemmikkien rakastamaa ruokaa ja tuomalla heidät lähemmäksi omistajiaan. Pääkonttorimme Brysselissä Belgiassa, Mars Petcarella on yli 45 000 työntekijää 50 maassa.

Mars Petcare on nykyään yksi maailman johtavista lemmikkien hoitomerkeistä. Huippu tuotemerkkejämme ovat nyt: PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, BANFIELD® Pet Hospital, CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES, Eukanuba, IAMS, Waltham, BLUEPEARL® ja PET PARTNERS.
Our Petcare Brands

Select a brand to learn more and visit their site.

Cesar

CESAR® tarjoaa maukkaita ja terveellisiä reseptejä, joissa on käytetty parhaita ainesosia. Tarjoile lemmikillesi terveellisiä ja maukkaita aterioita ja rakasta häntä.

Dreamies

Dreamies

DREAMIES® on kissanruokavalikoima, jota kissasi rakastaa: hiukan rapea kuori vastustamattoman herkullisella ja pehmeällä täytteellä. Hemmottele kissaasi ja anna sen maistaa kaikkia eri makuja.

pedigree

Pedigree

Uskomme, että kaikkien koirien tulee saada hyvää, ravitsevaa ruokaa sekä rakastava koti. Ne ovat kaksi tärkeää seikkaa, jotka me haluamme saavuttaa PEDIGREE® tuotteella. Rakkautemme ja ihastuksemme koiriin ovat mukana jokaisessa tuotteessa, jonka me valmistamme. Toivomme sinun huomaavan eron, olemme varmoja siitä, että koirasi tekee sen.

Katso paikallisia tuotemerkkien sivustoja

sheba

Sheba

SHEBA® ei ole koskaan ollut tuotemerkki kenelle tahansa. Se on ennemminkin tuotemerkki niille, jotka tuntevat kissojensa tarpeet. Monien mielestä ehkä liioittelua tai jopa ylimielistä, mutta se on toiveiden täyttymys, sillä vihdoinkin meillä on kissanruoka, jolla kissoja voidaan hemmotella joka ainoa päivä.

Katso paikallisia tuotemerkkien sivustoja

whiskas

Whiskas

Hoida niiden luonnetta.
Jos haluat, että kissasi on terve ja onnellinen, paras valinta on silloin WHISKAS®. Reseptimme on laadittu huolellisesti parhaista ainesosista, ne eivät vain maistu hyviltä, vaan ne sisältävät kaiken, mitä kissasi tarvitsee.

Katso paikallisia tuotemerkkien sivustoja

Frolic

Frolic®

Vastustamaton ruoka koirallesi, jota se mielestään koskaan saa tarpeeksi.

KITEKAT®

KITEKAT® on terveellinen kissanruoka sisältäen tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja, jotka auttavat kissaasi pysymään virkeänä ja terveenä.

PERFECT FIT

PERFECT FIT on erityisesti kehitetty täyttämään kissojen eri tarpeet. Räätälöity niiden elämäntyylin ja erikoistarpeiden mukaan, PERFECT FIT tarjoaa oikean ravintotasapainon, jolla saadaan esille kissan parhaat puolet.

Katso paikallisia tuotemerkkien sivustoja


At Mars Petcare, we always put pets’ needs first.


Cookie Settings