Mars Chocolate
Circle Image

MARS CHOCOLATE

LIIKETOIMINTAMME & TUOTEMERKKIEN PERHE

Pääkonttorimme Mount Olivessa, New Jersey, U.S., Mars Chocolate on yksi maailman johtavista suklaan valmistajista ja työllistää yli 16 000 työntekijää 21 eri maassa. Mars Chocolatella on yhteensä 29 tuotemerkkiä, käsittäen viiden miljoonan dollarin globaalit tuotemerkit: M&M’S®, SNICKERS®, DOVE®/GALAXY®, MARS®/MILKY WAY® jaTWIX® Candy.


OUR CHOCOLATE BRANDS

Select a brand to learn more and visit their site.

Bounty

Saatavana joko täysmaidolla tai tummalla suklaalla, ja Bounty suklaapatukan pehmeä, kuivattu kookos tuo mieleen paratiisin.

Celebrations

Suklaa toi ensimmäisenä markkinoille rakastettujen tuotemerkkien miniatyyrisekoituksen. Kaikkien suosikkien sekoitus, CELEBRATIONS® on taatusti onnistunut valinta mihin tahansa tilanteeseen.

Maltesers

Kevyempi tapa nauttia suklaata
MALTESERS® ovat hiukan vallattomia, mutta huolettomia ja hauskoja. Herkullisen maitosuklaakuorrutteen alla on suussa sulava, rapea täyte. MALTESERS® on saatavana Tanskassa ja Ruotsissa. Nauti keveydestä.

Mars

Suklaapatukka, jonka suosio on uskomaton
Forrest Mars loi alkuperäisen suklaapatukan vuonna 1932. MARS® patukoita myydään kaikkialla maailmassa, ja ne ovat makeisteollisuuden symboli. Maukas suklaan, karamellin ja nougatin yhdistelmä on ollut suosiossa sukupolvesta toiseen. Täydellinen yhdistelmä nautittavaksi. MARS® - Työskentele, Lepää ja Pelaa
Suosikkimerkkisi on saatavana myös jäätelönä.

Milky Way

Suklaapatukka vaalealla ja maukkaalla täytteellä!
MILKY WAY® patukan sisus on vaaleata nougata ja kuorrute maitosuklaata.

M&M'S

Vastustamaton m&m’s®
m&m's® on ollut yksi maailman tunnetuin makeinen vuodesta 1941 lähtien. Pienet suklaamakeiset värikkäillä makeiskuorrutteilla tunnistetaan välittömästi kaikkialla maailmassa.

Snickers

Maailman eniten ostettu suklaapatukka
Kun sinulla on nälkä, et ole virkeä etkä oma itsesi. SNICKERS® on patukka, joka auttaa sinua jaksamaan. Pähkinä-, karamelli- ja nougat-täytteellä ja maitosuklaapinnalla, SNICKERS® patukasta tuli nopeasti suosikki ympäri maailmaa, kun se tuotiin markkinoille vuonna 1930. Ja 80 vuotta myöhemmin se on edelleenkin yhtä suosittu!
Suosikkimerkkisi on saatavana myös jäätelönä.

Twix

Twix® tuottaa sinulle iloa, kahdesti.
TWIX® on uskomattoman suosittu pieni välipala. Kolme yksinkertaista ainesosaa... rapea keksi - paistettu uunissa täydellisiksi, kullanvärinen karamelli ja pehmeä maitosuklaa yhdessä maukkaassa patukassa. TWIX® antaa sinun nauttia kahdesti joka kerta, jotta voit nauttia tästä yksinkertaisesta herkusta.


At Mars, chocolate is a part of our history, and it’s one of our favorite treats.


Cookie Settings