Mars Food
Circle Image

MARS FOOD

LIIKETOIMINTAMME & TUOTEMERKKIEN PERHE

Pääkonttori Brysselissä Belgiassa, Mars Food haluaa tarjota parempaa ruokaa tänään ja paremman huomispäivän. Pyrimme tekemään päivittäisistä aterioista terveellisempiä, helpompia, edullisempia ja maukkaampia ja tarjota niitä useimmille. Meillä on yli 2 000 työntekijää ja 11 valmistuslaitosta. Johtavat 12 ruokamerkkiä ovat saatavissa yli 28 maassa ja käsittävät yhden miljardin dollarin tuotemerkin UNCLE BEN’S®, joka on yli 70 vuotta vanha.

EXPLORE MARS FOOD BRANDS

Select a brand to learn more and visit their site.

Dolmio

DOLMIO® on ruokaa rakastavien suosikki. Valmistuksen aloittamisesta lähtien, eli vuodesta 1986 lähtien olemme ymmärtäneet, että yhteiset ateriat perheen ja ystävien kanssa ovat kallisarvoisia hetkiä. Sen vuoksi pastakastikkeemme on valmistettu parhaista ainesosista, jotta maku ja laatu ovat parhaat mahdolliset.

Katso paikallisia tuotemerkkien sivustoja

Uncle Bens

Kätevää ja maukasta riisiä yli puolivuosisadan ajan.
UNCLE BEN'S® perinteinen pitkäjyväinen riisi tai helppo ja kätevä keittopussi sekä maukkaiden ja jännittävien kastikkeiden valikoima, josta koko perhe pitää. UNCLE BEN'S® tuotteiden valmistus on helppoa ja ovat osa herkullista ja tasapainoista ateriaa.

Katso paikallisia tuotemerkkien sivustoja


Our Mars Food ambition: One billion more healthy meals shared on dinner tables around the world.


Cookie Settings