Näin toimimme
Circle Image

TOIMIMME IHMISTEN, LEMMIKKIEN JA YMPÄRISTÖN HYVÄKSI

Mars uskoo, että sen velvollisuutena on auttaa luomaan turvallinen, terveellinen ja kestävä maailma työntekijöilleen ja sitä ympäröiville yhteisöille.

PERIAATTEET KÄYTÖSSÄ

Viisi periaatetta ovat osa meitä — ne informoivat, värittävät ja maustavat kaiken, mitä me teemme. Joka vuosi me kerromme edistysaskeleistamme, joiden avulla me olemme kehittäneet liiketoimintaamme eteenpäin kohti kestävää tulevaisuutta.

YHTEISKUNNALLINEN VAIKUTTAMINEN

Se, mikä tekee Marsista niin ystävällisen ja myötämielisen yrityksen on sitoutuneisuutemme saada aikaan positiivisia muutoksia siellä, missä meillä on konttoreita ja tehtaita. Teemme yhteistyötä naapureiden ja yhteisöjen kanssa rakentaaksemme paremman maailman, ja se työ alkaa omalta takapihalta.

MARKKINOINTIPERIAATTEET

Meillä on niin monia erilaisia tuotemerkkejä, joista me haluamme sinun nauttivan. Nämä erilaiset tuotemerkit antavat meille loistavan mahdollisuuden saavuttaa kuluttajat kaikkialla maailmassa. Yhtä tärkeää on, että me kerromme tuotemerkeistämme vastuullisesti.

TUTUSTU TOIMINTAAMME

EU-Pledge - hankkeen kohteena on lapsille suunnattu markkinointi. Hankkeen allekirjoittajana tarjoamme  kansalaisille ja organisaatioille mahdollisuuden antaa palautetta kaupallisista viesteistä suhteessa hankkeen sitoumuksiin.  Lisätietoja palautemekanismista löytyy täältä. Mikäli haluatte jättää palautteen, verkkolomake löytyy täältä. (Linkit ohjaavat englannin kielisille sivuille.)

Mitä me teemme globaalilla tasolla?


Mars Associates work with our communities to help shelters across the U.S. find loving homes for pets. We’re committed to making a better world for pets!


Cookie Settings