Avoimet työpaikat
Circle Image

Ura Marsilla

TEHDÄÄN YHDESSÄ

Kanssalaisia ei työntekijöitä

Marsilla me uskomme, että kaikesta tekemästämme voi tulla vieläkin parempaa. Sen vuoksi toimintamme tavoitteena on auttaa ihmisiä ja omaa planeettaamme. Teemme sen arvojemme puitteissa, jotka ovat kulkeneet mukanamme vuosikymmenien ajan ja noudattamalla periaatteitamme.

Koska yrityksemme haluaa muutakin kuin vain tuottaa voittoa, me etsimme työtovereita, jotka haluavat mahdollisuuksia, joita he voivat kehittää edelleen. Enemmän heille itselleen ja heidän omalle uralleen, enemmän ihmisille ja yhteisölle, joiden kanssa he toimivat.

MARSILLA TYÖSKENTELY, VIDEO

Miksi Mars?

Ainutlaatuinen liiketoiminta ainutlaatuisella taustalla?

Kaikki yritykset ovat erilaisia. Mutta me olemme mielestämme hiukan erilaisempia monessa suhteessa. Yhtenä maailman johtavana yksityisomisteisena yrityksenä me nautimme epätavallisen suuresta vapaudesta työssämme. Sen ansiosta me voimme tehdä bisnestä ajattelemalla vapaasti eli kulttuurimme on avoin ja yhteistyöhakuinen. Me autamme hyviä ihmisiä valmistamaan loistavia tuotteita. Mutta me teemme jotain muutakin. Me tarjoamme suurta vastuuta, erilaisia mahdollisuuksia ja tilaisuuden parantaa asioita kaikkien kannalta parempaan suuntaan. Kaikki tekemäsi merkitsee enemmän. Sillä tavalla me olemme aina työskennelleet.

Kaikki tekemäsi merkitsee enemmän

Ei väliä, missä liityt meihin, me uskomme löytävämme sinulle haastavan ja kiinnostavan työn. Saat työkalut voidaksesi saavuttaa loistavia tuloksia ja avuksesi saat parhaat mahdolliset ihmiset. Voit odottaa jatkuvia oppimis- ja kehitysmahdollisuuksia. Löytämällä uusia ja parempia liiketoiminnan keinoja kuin mitä meillä oli aikaisemmin, samalla voit kehittää parempaa liiketoimintaa kestävän kehityksen periaatteella. Kaikkea, mikä on eduksi urallesi.

Vapaus siirtää rajoja

Työelämä meillä ei koske koskaan vain yhtä henkilöä, yhtä hanketta tai yhtä tuotemerkkiä. Sinun on tartuttava kaikkeen saatavilla olevaan ja käytettävä sitä jatkaaksesi molemminpuolista ja pitkäaikaista työtä. Sinulla on oltava ideoita. Ja ihanteita. Valmistautua epäonnistumisen riskiin, koska lupaukset menestyksestä tarkoittavat, että me kaikki haluamme olla ilman niitä.

Tämä integriteetin ja kunnianhimon sekoitus tekee Marsista erikoisen työpaikan. Ja meillä työskenteleminen on aina paljon, paljon enemmän kuin vain työpaikka. Tutustu tuotemerkkeihimme.

Mitä me etsimme:

 • Mars on luokiteltu ”bisnesihmisiksi”, mikä on yksi suurimmista voimistamme.
 • Me tarvitsemme työtovereita, jotka haluavat työskennellä ainutlaatuisessa ympäristössämme, jotka haluavat kokea menestystä ainutlaatuisessa yrityskulttuurissamme, työtovereita, jotka haluavat jakaa arvomme ja tavoitteemme.
 • Mars palkkaa lahjakkaita ihmisiä, jotka haluavat tehdä parhaansa ja saada siitä ansaitsemansa palkkion. Me haluamme työtovereidemme tekevän parhaansa yrityskulttuurissa, joka tarjoaa parempaa tasapainoa mielen, ruumiin ja sielun välillä.
 • Kun me rekrytoimme työntekijöitä, kerromme hyvin avoimesti itsestämme ja odotuksistamme: rohkeudesta vaihtaa nykyinen ja nauttia vapaudesta omalla vastuulla.

Suuria tuotemerkkejä. Suuria mahdollisuuksia

SNICKERS®, M&M'S® , UNCLE BEN'S®, WHISKAS®… Monilla ikonisilla, miljardin dollarin tuotemerkeillä voisimme hyvinkin vain nojata taaksepäin ja tuotteidemme hoitaa itse itsensä. Mutta liiketoimintamme ei ole sellaista. Me synnytämme ideoita. Olemme saaneet tämän ajattelemalla eri tavalla. Ajattelemalla suuremmin. Ajattelemalla eteenpäin.

Kokeneita ammattilaisia

Minkälaiset ihmiset menestyvät Marsin palveluksessa? Onko tyypillisiä Mars-ominaisuuksia olemassa? Jos on, mitä ne ovat? Joissakin tehtävissä vaaditaan luonnollisesti tiettyjä taitoja ja osaamista.

Työtovereitamme voidaan kuvailla seuraavalla tavalla:

 • Ihmiset, jotka aktiivisesti etsivät uusia toteuttamistapoja
 • Ihmiset. jotka haluavat jatkuvasti oppia ja kehittyä
 • Ihmiset, jotka uskaltavat ottaa vastuuta

Vastineeksi saat työympäristön ilman virtuaalisia rajoja. Me tuemme kehitystäsi antamalla sinulle jännittäviä haasteita ja tarjoamalla erilaisia urapolkuja. Pystytkö ottamaan aloitteen, haluatko olla etevä ja onko sinulla rohkeutta etsiä uusia polkuja viiden periaatteemme pohjalta tehdäksesi eettisiä ja vastuuntuntoisia päätöksiä? Silloin sinä varmaan tulet viihtymään luonamme!

Minne matkasi Marsin palveluksessa sinut viekin, saat fantastisen avoimen ja joustavan ilmapiirin. Vastuullinen tapa, jolla Mars suhtautuu vapauteen on jotain, jonka tulet varmasti kokemaan, koska yritys luottaa sinuun, saat mahdollisuuden ohjata omaa kehitystäsi ja toteuttaa unelmasi. Marsilla saat mahdollisen kirjoittaa oman menestystarinasi.

Ja kaikki tämä pysyy uskollisena motolle: Vapaus ottaa rohkeuden. Me otamme rohkean.

Opiskelijat

Uskomme lahjakkuuteen

Mars uskoo varmasti pystyvänsä kehittämään lahjakkuuksia varhaisessa vaiheessa. Itse asiassa monet nykyisistä johtajistamme aloittivat meillä vastavalmistuneina ja ovat kasvaneet mukanamme. He ovat Marsin yrityskulttuurin perusta ja ovat auttaneet tekemään siitä sellaisen kuin se on tänään. Sen vuoksi monilla yksiköillämme on pitkä perinne vastavalmistuneiden kehitysohjelmien luomisesta ja toteuttamisesta, joita pidetään ”luokkansa priimuksina” vastaavilla markkinoilla. Myös siellä, missä meillä ei ole sellaisia ohjelmia, me uhraamme paljon aikaa ja voimia varmistaaksemme, että vastavalmistuneet saavat pehmeän alun ja pystyvät kehittymään omassa tahdissaan.

Työ + Opiskelu = Totta

Me palkkaamme opiskelijoita, jotka työskentelevät puoliaikaisesti opiskelujensa ohella. Opiskelujen aikana me annamme heille mahdollisuuden harjoitella yliopistossa oppimaansa samalla, kun me annamme heille käsityksen työelämästä ja Marsilla työskentelemisestä. Se on usein suurenmoinen polku, joka johtaa täysaikaiseen työsuhteeseen Marsilla. Ennen kaikkea he suorittivat projektinsa ja toteuttivat sen. Yhteistyökumppanuus, joka on osoittautunut erittäin menestykselliseksi. Ja sinäkin voit kokea sen. Valittavana loistavia kehitysmahdollisuuksia, työskennellä maailmankuulujen tuotemerkkien parissa ja kasvaa vaikuttavan vertaisryhmän mukana, sillä tavalla voit saavuttaa mitä tahansa. Katso sivustoamme. Jos pidät näkemästäsi ja olet ymmärtänyt vaatimuksemme, voit pian lisätä oman kappaleesi Marsin menestystarinaan.

Mitä opiskelijamme sanovat meistä:

“Uutena harjoittelijana en odottanut kovinkaan paljon – erityisesti olin kuullut muilta, että harjoittelu oli vain yhtä kahvinkeittoa. Joten se tuntui hienolta, että minut hyväksyttiin Marsilla tiimin jäsenenä ja työtehtävillä oli oikea merkitys”

Yritysalueet Nordicsilla:

 • Markkinointi: tuotehallinta, media-koordinointi, kuluttajaviestintä
 • Myynti: toimisto- kenttäpalvelu, suurasiakastoiminta, kaupan markkinointi, myynninedistäminen
 • Tuoteryhmän hallinta: suunnittelu ja hallinnointi, kategoria, ostaja ja kuluttajakyselyt, markkina-analyysit
 • Henkilöstöhallinto: oheispalvelut, organisaatio ja sen kehittäminen, henkilöstöhallinnon järjestelmät, palkat & edut
 • Yritysviestintä: PR-suhteet, sisäinen viestintä, media, sponsorointi
 • Kaupallinen: Välillinen yleisten palveluiden osto, markkinointi- ja myyntipalvelut ja logistiikka, esim. matkojen ja tietovälineiden osto
 • Logistiikka: logistiikan hankinta, markkinalogistiikka, tuotantosuunnittelu, asiakaspalvelu, huolinta ja laivaus, vienti
 • Talous: sijoitusten suunnittelu, rahoitus, kirjanpito, suunnittelu, markkinatutkimus

Yritysalueet muissa paikoissa:

 • Tutkimus- ja kehitystyö: tuotekehitys, teknologiakehitys, pakkauskehitys, laadunvalvonta, kuluttajatestit, lemmikki-keskus
 • Valmistus: tuotanto vuorotyönä, laatuinformaatio, hygienia ja ympäristö, tuotantotekniikka, projektijohtaminen, huolto

Trainee-ohjelma

Mars tarjoaa useita kansainvälisiä ohjelmia vastavalmistuneille sekä uuden Multimarket Trainee -ohjelman. Multimarketeilla tarkoitetaan niitä laitoksia, jotka työskentelevät kaikkien Marsin kolme pää tuotantolinjan parissa saman katon alla.

Vuosien varrella Marsin vastavalmistuneet ovat tehneet todella upeita asioita. He ovat lanseeranneet tuotemerkkejä, kehittäneet tuotantolinjoja, vaikuttaneet kasvustrategioihin ja kehittäneet monien miljoonien arvoisia asiakassuhteita. Me tarjoamme heille tietenkin kaiken mahdollisen tuen, vapauden ja vastuun (josta me olemme erittäin tunnettuja).


One of the many reasons that Mars was included in the Great Place to Work® Best Multinationals list is that pet owners can bring their furry friends with them to the office.


Cookie Settings