Yritystieto
Circle Image

TIETOA MARSista

TARINAMME

Yli sata vuotta sitten nuori Frank C. Mars alkoi valmistaa makeisia keittiössään Tacomassa, Washingtonin osavaltiossa. Vaatimattomalta pohjalta hänen poikansa Forrest on kehittänyt Marsin sellaiseksi yritykseksi kuin se on tänään. Ensiksi hän kehitti MILKY WAY® suklaapatukan yhdessä isänsä kanssa ja myöhemmin liiketoimintaa laajennettiin ulkomaille ja uusia tuoteryhmiä kuten lemmikkien hoito ja elintarvikkeet ovat tulleet mukaan.

Mars valmistaa paljon muutakin kuin vain suklaata. Kuuden erillisen ja erilaisen liiketointayksikön avulla me olemme saavuttaneet miljardeja kuluttajia ja maailmanlaajuisesti yli 35 miljardin Yhdysvaltain dollarin myynnin.

Nykyään Mars-perheessä on 100 000 työntekijää yli 80 maassa ympäri maailmaa. Kaikesta kasvusta huolimatta me olemme pysyneet yksityisenä perheyrityksenä, jonka toiminnan perustana on viisi periaatetta.

Tietoa Mars Nordicsista

Mars Nordics -liiketoimintayksikkö on osa globaalia organisaatiota 270 työntekijällä. Sen pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa Tanskassa. Mars Nordics -liiketoimintayksikkö perustettiin vuonna 2012, kun Mars Finland ja Mars Scandinavia yhdistyivät.

Masterfoods Scandinavia perustettiin jo vuonna 1962. Norjan toimipaikka perustettiin vuonna 1973. Neljäkymmentä vuotta myöhemmin eli vuonna 2002 Mars Denmark ja Mars Sweden perustivat yhteisen toimipaikan Kööpenhaminan Ørestadiin, minkä seurauksena myös Marsin Tukholman myyntikonttori suljettiin vuonna 2006. Mars Finland perustettiin vuonna 1980, joka oli siihen asti tunnettu nimellä Master Foods Oy. Vuoden 2016 toukokuussa Wrigley Scandinaviasta tuli makeisvalikoimallaan osa Marsia.

Pohjoismaiden pääkonttorissa Kööpenhaminassa me huolehdimme esimerkiksi markkinoinnista, rahoituksesta, logistiikasta, henkilöstöhallinnosta, yritysasioista Pohjoismaissa sekä myynnistä Ruotsissa ja Tanskassa. Meillä on myyntikonttoreita Oslossa Norjassa ja Helsingissä Suomessa. Ruotsin myyntiorganisaatiollamme on myös toimipiste Tukholmassa. Kaikki pohjoismaiset yrityksemme työskentelevät kolmen eri kategorian parissa: makeiset, lemmikkiruoat ja elintarvikkeet.

Toimintamme perustuu tukevasti Marsin arvoihin. Marsin perheen luomat viisi periaatetta ovat kompassimme, jonka avulla teemme päätöksemme ja työmme. Noudatamme Marsin viittä periaattetta joka päivä parantaaksemme työllämme ihmisten, lemmikkien ja planeettamme hyvinvointia.

Marsin viisi periaatetta

Viisi periaatettamme ovat Marsin synonyymeja, ja ne ovat ohjanneet työntekijöitämme lähes koko yrityksen olemassaolon ajan. Joka päivä me teemme parhaamme noudattaaksemme periaatteitamme työssämme, asiakassuhteissamme, asiakaspalvelussamme sekä yhteistyökumppaniemme, yhteiskuntamme että muiden kanssa.

Joka päivä me teemme parhaamme noudattaaksemme periaatteitamme työssämme, asiakassuhteissamme, asiakaspalvelussamme sekä yhteistyökumppaniemme, yhteiskuntamme että muiden kanssa.

LUE LISÄÄ >>


Our 80,000 Associates experience a global workplace that has no walls, no borders, no limits on what’s possible and a culture that affords uncommon freedom, responsibility and ownership of work.


Cookie Settings